Verzenden & Retourneren - Wood and Stuff

Verzenden & Retourneren

Levertijd

Je bestelling wordt verzonden binnen 1-3 werkdagen. Spiegels verzenden wij niet, maar deze kunnen op afspraak worden opgehaald. Heb je je bestelling echt nodig voor een bepaalde datum? Stuur ons dan even een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Verzending

Je bestelling binnen Nederland wordt verzonden via PostNL. De verzendkosten zijn €6,95. Boven de € 100,- zijn de verzendkosten gratis. Na verzending ontvang je de Track&Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. PostNL levert doorgaans binnen 1-2 werkdagen.

Bestellingen naar België worden verzonden via DHL en de verzendkosten zijn €9,75. 

Direct versturen naar de ontvanger is ook mogelijk. Vul dan bij het afrekenen het adres van de ontvanger in en vul je eigen gegevens in als alternatief factuuradres. 

Wil je je bestelling ophalen in Uitgeest? Dat is ook mogelijk. Stuur ons dan een e-mail of WhatsApp bericht. Vervolgens wordt er een dag en tijdstip afgesproken.

Retourneren 

Omdat alle producten gepersonaliseerd zijn kunnen deze in principe niet geretourneerd. Heb je een vraag of klacht? Neem dan eerst contact met ons op. Wellicht kunnen we het probleem op een andere manier oplossen.